Højboparken´s Generalforsamling søndag den 27. sep.

Udsat generalforsamling

27. september 2020 kl. 10 (der åbnes kl. 9)

HUSK tilmelding

Bestyrelsen i Grundejerforeningen Højboparken besluttede med udsendelse af første indkaldelse til generalforsamling 24.05.2020, at udskyde denne til 27.09.2020 på grund af nedlukning og forsamlingsforbud i forbindelse med Corona. Bestyrelsens håb var, at Corona var overstået til september, hvilket desværre har vist sig ikke at være tilfældet. Regeringens udmelding omkring Corona fase 4 fredag 14.08.2020 gjorde klart, at vi stadig er underlagt Sundhedsmyndighedernes bestemmelser omkring antal personer i forsamlinger – herunder siddende forsamlinger. Derfor er afholdelsen af generalforsamlingen flyttet til:

DSI Vesthallen i Hyllinge, Kohavevej 10A, Hyllinge, 4700 Næstved.

Da vi afholder generalforsamling i Hyllinge og ikke som sædvanligvis i Karrebæksminde, tilbyder vi bustransport fra foreningshuset på krydsvej. Det betyder at dem der ønsker at deltage i generalforsamlingen, har mulighed for at tilmelde sig til bustransport.

Bussen kører kl. 09:00 fra foreningshuset.

Der vil ved påstigning af bussen blive foretaget den sædvanlige kontrol i forbindelse med adgang til generalforsamlingen. Der vil endvidere være håndsprit og engangsmundbind til passagerer i bussen.

Der vil ved indgangen til hallen forefindes håndsprit og engangsmundbind til fri afbenyttelse.

Vi beder samtidig om forhåndstilmelding til generalforsamlingen, således at vi kan forberede opstilling i hallen med korrekte afstande i forbindelse med afholdelse af generalforsamlingen. Ved forhåndstilmeldingen skal vi også have oplyst om der ønskes bustransport, så vi kan bestille den korrekte størrelse bus

Tilmelding.

Vi skal have din tilbagemelding til kasserer Helge Blak Pedersen, enten på mail: hoejboparken-kasserer@outlook.dk, eller på telefon 23304073 som SMS eller almindeligt opkald. I alle tilfælde med angivelse af sommerhusadresse samt om der ønskes bustransport. Vi vil gerne have svar hurtigst muligt. 

Der vil ved indgangen stå flaskevand som kan medtages i hallen.

Der vil ikke, som vi plejer, blive serveret noget efter generalforsamlingen.

Der kan kun deltage 1 person per anpart (normalt kan dette fraviges hvis der er plads – det fraviger vi ikke denne gang på grund af smittefare)

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Grundejerforeningen Højboparken

 

Husk tilmelding

 Ny indkaldelse samt bilag